» » Дуетот Митева - Узунов - Секој Една Ќе Заљуби

Дуетот Митева - Узунов - Секој Една Ќе Заљуби FLAC

Дуетот Митева - Узунов - Секој Една Ќе Заљуби FLAC Performer: Дуетот Митева - Узунов
Album: Секој Една Ќе Заљуби
Country: Yugoslavia
Released: 1979
Style: Folk
Label: PGP RTB
Genre: World & Country & Folk
Catalog #: EP 12 801
Size FLAC: 2423 mb.
Size MP3: 1818 mb.
Rating: 4.7/5
Votes: 018
Record Source: Vinyl, 7", EP
Tracklist


1Секој Една Ќе Заљуби
2Ордан Седи На Кулата
3Среќата Со Пари Не Се Купува
4Са Нок Ле Надо


Credits


  • DesignIvan Ćulum
  • DesignIvan Ćulum


Barcodes


  • Barcode (Side A): EP 12801 A 251278 I/2000 D RG
  • Barcode (Side B): EP 12801 A 251278 I/2000
  • Rights Society: SOKOJ